header overons2

Over ons

Maas Rouwservice VOF is opgericht sinds juni 2014 door Marcel van den Berg, Peter van Buren, Edwin Sprokkreeff en Jan-Michiel Bolland.

Jaren collega’s geweest bij een grote uitvaartverzorging in Rotterdam. Samen meer dan 50 jaar ervaring in de uitvaart branche. Na een gedegen voorbereiding hebben we in juni 2014 de handen ineen geslagen en Maas rouwservice VOF opgericht. Het is fijn om onze ervaring en kennis te bundelen en begrippen als service en kwaliteit onze eigen invulling te kunnen geven.

Hieronder kunt u een artikel lezen dat over ons geschreven is door DELA en is geplaats in het werknemers magazine de D'elan.

vanbascodenaareigenbedrijf.jpg

Jan-Michiel

Jan-Michiel

"Ik ben opgegroeid in een echte uitvaart familie. Mijn opa en vader waren beide uitvaartverzorger en ik heb de normen en waarden van het vak van jongs af aan meegekregen. Ik vind het een prachtige uitdaging om met al onze kennis en ervaring, de service en kwaliteit van Maas rouwservice in te zetten voor onze klanten en de nabestaanden."

Peter

Peter

"Het verzorgen en opbaren van een overledene vind ik bijzonder dankbaar werk. Vanuit mijn verleden benader ik mijn vak van overledene verzorger als topsport, elke dag het beste uit jezelf halen en jezelf voor 100 procent inzetten voor je klanten en de nabestaanden. Dat is mijn drive, elke dag opnieuw."

Edwin

Edwin

"Als kleine jongen was ik al gefascineerd door die “statige man” die voor de rouwauto uitliep. De passie voor het vak is gegroeid toen ik in 1999 bij Goetzee uitvaartverzorging ben gaan werken. Ik ben erg dankbaar dat ik nu al mijn kennis en liefde voor het vak kan toepassen in ons eigen bedrijf."

Marcel

Marcel

"Na jaren als marechaussee en brandweerman gewerkt te hebben ben ik sinds 2001 werkzaam in de uitvaartbranche. Ik werk graag met mensen samen en vind het fijn om nabestaanden van dienst te kunnen zijn met mijn werk en op die manier een beetje te helpen in hun rouwverwerking."

Onze leveranciers

  • vos-molenaar.png
  • unigra-logo.png
  • akidialogo.png
  • vanwijk uitvaart